sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Vesipelastuskausi on ohitse


Huomenna virallisesti päättyy meidän vepeilykausi tältä kesältä. Sitä on tänä kesänä harrastettu ja koulutettu ahkerasti. Laskin, että tänä kesänä käytiin seitsemässä kokeessa, treeni/koulutuskertoja en ole laskenut tähän päälle. Märkäpuvulle ja kahluuhousuille on ollut käyttöä. Lahja nousi kesän alussa avoimeen luokaan ja parit seuraavat kisat se sai Avo-luokastakin 1.tulokset huikein pistein. Sitten tuli hieman takapakkia ja yksi koe meni ihan päin mäntyä. Pidettiin kuukauden tauko ja viime viikonloppuna avoimesta luokasta 3.tulos. Harmittavasti pelastusrenkaan vientiliike meni nollille, koska Lahja vaan tuumasi, että tyhmä kahlata tässä rannassa köysi suussa niin pitkälti. Muut liikkeet sujuivat mallikkaasti. Voi-luokkaan siirtymisen tavoittelu jää siis ensi kesään. Tähti yllätti iloisesti ja suoritti loppukesästä vepen soveltuvuuskokeen sekä teki viime viikonloppuna alokasluokan 1.tuloksen. Tähden haaste on etenkin juoksujen jälkeen nuo sirun lukemiset ja vieraan ihmisen kopeloinnit, jotka on taas otettava treenilistalle!







Vepe on kyllä todella kivaa, vaikka tänä kesänä sää on ollut mitä on. Vepekokeisiin on päästy ja erilaisia rantoja on kierretty. Mahtavia ihmisiä tavattu ja omissa koulutuksissa olleet koirakotkin ovat uskaltaneet tänä kesänä kokeisiin ja hienoja tuloksia tullut! Koirakin kyllä jossain vaiheessa kyllästyvät ja nyt on hyvä pitää taukoa. Koirauimalassa varmasti tulee talven aikana käytyä.

Lahjan rallytokoura sai myös kesällä hienosti jatkoa. Lahja nousi kolmessa kisassa voittajaluokkaan! Paras kisa meillä oli 25 asteen helteessä. Se taisi olla se ainoa helteinen päivä tänä kesänä. :D Hyvä meille! Edelleen Lahjan haasteena on tuo haukkuminen, jota tulee herkästi kun innostuu. Helteessä ei jaksanut pahemmin haukkua. :D

Nyt alkaa syksy ja Tähden harrastuksena jatkuu nosework ja tokoilu ja Lahja treenailee rallytokoa. Tähti varmasti sterkataan tässä syksyn aikana joten sen kanssa kisailu jää tänä syksynä vähemmälle.

Mukavaa syksyn jatkoa lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti